Πώληση Τριάρι, Λονδίνο-1, Λονδίνο, Αγγλία, 147 Weavers way

Πώληση - Cod. 35711

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 50 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 2

Το Camden Town είναι μια δημοφιλής γειτονιά για τους ντόπιους, τις παμπ, την γραφική αγορά, το ρομαντικό κανάλι ... Είμαστε 10 λεπτά με τα πόδια από το μετρό και 20 λεπτά από τους διεθνείς σταθμούς St.Pancras και King Cross. Είναι ένα ήσυχο και ασφαλές μέρος του Camden. φαίνεται ότι ο δήμαρχος του Λονδίνου έχει διακριτικά αγοράσει ένα διαμέρισμα στο ίδιο κτίριο με το δικό μας.
 Είναι ένα διαμέρισμα τριών δωματίων 50 τετραγωνικών μέτρων, από τα οποία 48 μπορούν να περπατήσουν, με: ένα μεγάλο σαλόνι με νότιο προσανατολισμό, πολύ φωτεινό, που οδηγεί στον κήπο του συγκροτήματος. διπλό υπνοδωμάτιο, ενιαίο υπνοδωμάτιο, κομψά τελειωμένο μπάνιο με μπιντέ και ντους, είσοδο και αποθήκη. Ενεργειακή κλάση C, διπλά τζάμια, κεντρική θέρμανση. Δωρεάν πάρκινγκ για δύο αυτοκίνητα στον αποκλειστικό χώρο στάθμευσης του συγκροτήματος.
Είναι μια καλή στιγμή να αγοράσετε ένα σπίτι στην Αγγλία: οι τιμές έχουν μόλις μειωθεί μετά την Brexit και οι αναλυτές αναμένουν ότι σε λίγα χρόνια θα ανεβαίνουν, ειδικά στο Λονδίνο.
Αγοράσαμε το διαμέρισμα το 2012 και το ανακαινίσαμε πλήρως, με τη βοήθεια ενός εσωτερικού αρχιτέκτονα, για την κόρη μας. Ζούσε εκεί για 5 χρόνια, αλλά στη συνέχεια έπρεπε να μετακομίσει στη Γαλλία. γι 'αυτό το πουλάμε.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB