Πώληση Γκαρσονιέρα, Faugh, Cumbria, Αγγλία, Cumbria

Πώληση - Cod. 35027

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 20 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1
  • Όροφος: 1

Διαμέρισμα στο ξενοδοχείο, προς πώληση σε ένα υπέροχο ιστορικό κτίριο που βρίσκεται στην καρδιά μιας από τις πιο υπέροχες περιοχές της Αγγλίας. Στην καρδιά του πανέμορφου τοπίου της περιοχής της λίμνης, προσφέρει εκπληκτική θέα στην ύπαιθρο Northumberland και τις κορυφές που πλαισιώνουν τις όμορφες λίμνες.

Το ξενοδοχείο χρονολογείται από το 1700, περιλαμβάνει συνολικά 86 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων μονόκλινα, δίκλινα και σουίτες, και ήταν πάντα ένας αγαπημένος προορισμός για τους επισκέπτες όλων των χώρων, ιδιαίτερα χάρη στις γνωστές θεραπευτικές ιδιότητες της κοντινής φυσικής πηγή θείου. Μια πραγματική όαση ηρεμίας που περιλαμβάνει 140 στρέμματα γης ανάμεσα στον κήπο και το φυσικό δάσος που πλαισιώνεται από ένα ειδυλλιακό αγροτικό περιβάλλον.

Η προσφορά υπηρεσιών που ήδη υπάρχουν στη δομή - εστιατόριο με γειτονικό κοκτέιλ lounge bar, πισίνα και γυμναστήριο - σύντομα θα εμπλουτιστεί με ένα δεύτερο ανώτερο εστιατόριο που θα ικανοποιεί τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα από την προσθήκη ενός κέντρου ευεξίας με δωμάτια για τις θεραπείες και την κατασκευή ενός ιππικού κέντρου.

Η ανακαίνιση της αίθουσας λειτουργίας και οι μαγευτικοί χειμερινοί κήποι θα προσθέσουν ακόμα μεγαλύτερη έκκληση στο ξενοδοχείο και θα έχουν μια ιδανική τοποθεσία για γάμους, συνέδρια και εκδηλώσεις.

Από το ξενοδοχείο μπορείτε να ανακαλύψετε τις τοποθεσίες της παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO κατά μήκος του τείχους του Αδριανού, καθώς και να επισκεφθείτε τα Carlisle, Gretna, Hexham και Newcastle, το όμορφο αυτό ξενοδοχείο προσφέρει στους επισκέπτες ένα μοναδικό μέρος για να υποχωρήσετε, ενώ οι Windermere, Ullswater και Derewentwater είναι γνωστοί για τη γραφική ομορφιά τους.

Ολόκληρη η περιοχή της Λίμνης είναι γνωστή παγκοσμίως για την τουριστική της γοητεία και είναι γνωστός ως προορισμός αριστείας για τον ιστορικό / πολιτιστικό και νατουραλιστικό τουρισμό, προσελκύοντας περίπου 41,5 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο: κατά μήκος του τείχους Το Hadrian έχει χώρους παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, από όπου μπορείτε εύκολα να φτάσετε σε ιστορικές πόλεις όπως το Carlisle, το Gretna, το Hexham και το Newcastle ή να κάνετε ένα ταξίδι στις όχθες των όμορφων λίμνης Windermere, Ullswater και Derewentwater.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB